Veel mensen blijven liever thuis dan dat ze de deur uitgaan omdat ze bang zijn voor een corona besmetting. Bijna alle evenementen zijn al afgelast vanwege de oplopende corona besmettingen. In de winkel verkopen de mondkapjes en desinfecterende artikelen het beste en mensen zijn massaal aan het hamsteren. Boodschappen uit de supermarkt zijn natuurlijk essentieel maar gelukkig kun je voor een online supermarkt kiezen om zo de kans op een besmetting te verkleinen. 

 

Boodschappen bestellen 

Tegenwoordig zijn er genoeg winkels die beschikbaar zijn als online supermarkt. Je kan gemakkelijk de boodschappen online bestellen en deze worden dan vervolgens thuisbezorgd. Je hoeft zo zelf niet meer je huis uit om de supermarkt te bezoeken en verlaagt hierdoor de kans op een corona besmetting. Je moet hierbij wel per supermarkt letten op de verschillende leveringsvoorwaarden. Je kunt hierbij letten op de levertijden, bezorgkosten, de betaalmogelijkheden, het minimale bestelbedrag en of de winkel naar keuze ook bij jou bezorgd. 

 

Waar kun je online boodschappen doen?

Er zijn verschillende online supermarkten waar je jouw online boodschappen kan bestellen. De vijf meest bekende en populairste winkels waar je terecht kan zijn de Albert Heijn, de Jumbo, de Plus, de Coop en de Spar. Soms kan het voorkomen dat de bezorgvakken bij de online supermarkt zijn volgeboekt. Het is dan aan te raden om op een later moment even te checken of er een bezorgmoment is vrij gekomen bij jouw favoriete supermarkt. 

 

De voordelen 

Er zijn een hoop voordelen om je boodschappen in corona tijd te bestellen bij een online supermarkt. Je kan zelf een tijd en datum doorgeven wanneer je jouw boodschappen wilt ontvangen. Het voordeel hiervan is dat deze nooit op een ongelegen moment bezorgd worden. Je hoeft hiervoor dus niet de deur uit wat de kans op een besmetting verkleind. Hoe minder mensen je ziet hoe kleiner de kans dat je het coronavirus oploopt. Buiten dat bespaart het je een hoop tijd. Als je boven een bepaald bedrag zit worden de boodschappen meestal gratis bezorgd waardoor het je geen extra geld kost.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *